Träff för SMSlivräddare i Göteborg

Datum9 Maj 2019
Tid18:30 – 20:30
PlatsWalkfeeling® Rörelsepark™
AdressNorra Ågatan 40, Mölndal

Projektet SMSlivräddning har nu varit igång i Västra Götaland sedan oktober 2016. Många SMS-livräddare har ingripit på olika sätt vid ett plötsligt hjärtstopp. Lullan Backman på Heartex Första Hjälpen AB har tagit initiativ till en träff för alla SMSlivräddare: Vi tror att det är värdefullt att SMSlivräddare får möjlighet att träffas, träna mer HLR och utbyta erfarenheter.

Vi hoppas framför allt att ni som är SMSlivräddare i Göteborg med omnejd tycker att detta är intressant. Alla SMSlivräddare i Västra Götalandsregionen är så klart välkomna!

  1. Välkomna! Lullan, Tommy, Morten, Jenny och Solveig
  2. Walkfeeling®, Tommy Olausson
  3. SOS-alarm, Jenny Friberg
  4. SMSlivräddare i VGR Solveig Aune, projektledare för SMS-livräddning i VGR, ger oss lite information om hur projektet fortskrider och uppdaterar oss om läget just nu.
  5. Tid för erfarenhetsutbyte och frågor SOS-alarm bjuder på fika, kommer att ta bilder och intervjua några av er.
  6. Fri tid för HLR-träning på Little Anne dockor och Q-CPR Testa din HLR-teknik på Q-CPR-dockor med Morten Blakstvedt från Laerdal Medical. Flera instruktörer finns att fråga och få råd av och många dockor att träna på.
  7. Flera olika hjärtstartare finns på plats. Lullan visar hur några olika ser ut och fungerar.

Det finns 150 platser. Evenemanget är kostnadsfritt. Alla som deltar får nyheter, kunskaper och ett andningsskydd i nyckelring.
Anmälan görs till Lullan Backman på lullan@heartex.se.

Ladda ner inbjudan som pdf här: