Gott Nytt År!

2018 har varit ett fantastiskt roligt, intensivt och utvecklande år där vi bland annat har:

  • Tecknat ett exklusivt avtal med svenska HLR-rådet om att använda data från Sveriges Hjärtstartarregister i appen SMSlivräddare. Detta är en viktig beståndsdel i systemet och genom att de SMSlivräddare som larmas nu även får information om var närmaste hjärtstartare finns, ökar chansen för överlevnad av plötsligt hjärtstopp.
  • Startat ett samarbete med SOS Alarm AB som nu distribuerarsystemet SMSlivräddare. På så sätt kan de regioner och landsting där SOS Alarm sköter prioritering och dirigering av ambulanser, teckna ett hängavtal för SMSlivräddare.

  • Installerat systemet i Sörmland och Västmanland och redan några timmar senare kom det första larmet där frivilliga livräddare var först på plats!
  • Tecknat avtal med ytterligare en region i Danmark: Midtjylland. Sedan 2017 finns systemet i Danmark under namnet TrygFonden Hjerteløber.

Vi är otroligt glada att så många har laddat ner appen för utan er frivilliga livräddare skulle vårt system inte fungera. Era fantastiska insatser kan verkligen göra skillnad och nu är vi ännu fler som tillsammans jobbar för att flera ska överleva plötsligt hjärtstopp!

Teamet på SMSlivräddare önskar alla ett Gott Nytt År 2019. Tillsammans räddar vi liv!